boxed
border
http://finnstoy.dk/wp-content/themes/anya/
http://finnstoy.dk/
#3e9bd4
style1

Om Finn Støy

Jeg er uddannet cand. scient. fra Aarhus universitet, og igennem hele min erhvervskarriere har jeg arbejdet i krydsfeltet mellem teknologi og forretningsudvikling. I 1984 startede jeg som salgstrainee hos IBM – datidens klart mest succesfulde it-virksomhed. Jeg gjorde karriere inden for salg, marketing og kanalstrategi frem til en position som afdelingsdirektør for IBMs salg til den offentlige sektor i Danmark.

Fra 2004 stod jeg som direktør for opbygning af IT-Forum – Danmarks største netværk af it-baserede virksomheder. Samtidig startede jeg i 2004 FinnStoy.dk Aps.

Som person er jeg udadvendt, skabende, effektiv og et netværksmenneske. Gennem min karriere har jeg etableret et meget stort personligt netværk i IT-branchen, som jeg nyder at bringe i spil for mine kunder og samarbejdspartnere.

Portræt_Finn-Stoy_1
paged
Loading posts...
link_magnifier
#409ed6
off
fadeInDown
loading
#409ed6
off